Dřevěný nábytek z masivu Nábytkové kování, spárovka, lamino Dřevěné stavby Textilní výroba

Ochrana osobních údajů 

Odesláním objednávky zákazníka uděluje souhlas ke zpracování osobních údajů uvedených v objednávkovém formuláři. Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Dodavatel se zavazuje, že bude veškeré údaje získané od zákazníků užívat výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytne je třetím osobám. Výjimku z povinnosti dle předchozí věty představuje způsob dodání zboží prostřednictvím přepravní společnosti, které jsou osobní údaje zákaznících předávány, avšak pouze v tom minimálním rozsahu, který je nutný pro řádné a včasné dodání zboží.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá dodavatel s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6 zákona o ochraně osobních údajů. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku dodavatele, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.

Zákazník souhlasí se zasíláním obchodních sdělení dodavatele elektronickou cestou na adresu uvedenou zákazníka v objednávkovém formuláři. Zákazník může svůj souhlas písemně či elektronicky kdykoliv odejmout.

 
Newsletter

Chcete pravidelně dostávat informace o novinkách a akcích?

Po přihlášení navíc získáte dárek zdarma - zašleme Vám článek o tom, jak správně pečovat o dřevěný nábytek.

 
Odhlásit z odběru
 
Hodnocení webu
Jak se Vám líbí náš web?
Hodnocení webu (1 - nejlepší, 5 - nejhorší)
Vaše připomínka, pochvala
Váš e-mail (Nepovinné)
Abychom mohli reagovat na Vaše podněty, můžete zadat Váš e-mail
 
 
 
Mimořádná nabídka do vyprodání zásob